surprised

...
Gissa om jag blev förvånad
när jag igår fick samtal
från patientnämnden :-)

Med tanke på att jag säkert
skickat 100 mail till media
+ olika myndigheter & inte
hört ett knyst :-(

Nu ska jag anmäla det lidande
sjukvården orsakat mig pga att
dom helt nonchalerat mina symtom
pga att jag legat inom REFERENS!!!

Läkarna som säger att när dina
provsvar visar si eller så betyder
det att du ska MÅ si eller så.....

Verkar inte som dom fått lära sig
på läkarlinjen att människor faktiskt
är olika & att alla reagerar inte
på samma vis.

Kram på er <3 ... Gissa om jag blev förvånad när jag igår fick samtal från patientnämnden :-) Med tanke på att jag säkert skickat 100 mail till media + olika myndigheter & inte hört ett knyst :-( Nu ska jag anmäla det lidande sjukvården orsakat mig pga att dom helt nonchalerat mina symtom pga att jag legat inom REFERENS!!! Läkarna som säger att när dina provsvar visar si eller så betyder det att du ska MÅ si eller så..... Verkar inte som dom fått lära sig på läkarlinjen att människor faktiskt är olika & att alla reagerar inte på samma vis. Kram på er <3

Av Anne-Sofie
6 april, 2011
Annons

4 kommentarer

 • Av Anonym 11 april, 2011

  Heja …
  … dig!!

 • Av Anonym 7 april, 2011

  Man kan flyga till månen…
  … men att detta inte fungerar förvånar mig ännu mer. Varför kan inte många läkare tänka själva?

  I morse satt en läkare i TV-soffan och berättade om de utmärkta mediciner som finns att ta mot migrän. Cecilia Frode var med i studion och sa att hon har provat mediciner men att hon fick biverkningar och inte mådde bra. Hon överdoserar nu B6 och B12 och mår så pass mycket bättre och klarar sig ganska bra på Alvedon numera.

  Läkaren ser förolämpad ut (min tolkning förstås) men visar inget som helst intresse för vad hon säger. Men varför litar läkarna mer på ”studier”, statistik etc än på patienterna? Det är ju bara att lyssna och lära av de som borde veta bäst vad som fungerar!

 • Av Anonym 7 april, 2011

  Skönt att någon reagerar!
  Skönt att någon bryr sig! Man blir ju så nertryckt att man till slut själv är säker på att det är psykiskt! Speciellt skulle man anmäla de som ska vara specialister på sköldkörteln som inte har hängt med de nya rönen…Läkarens skyldighet måste väl vara att förkovra sig inom sitt område med det nya som händer?? Om jag bara orkar har jag 2 endokrinologer att anmäla som borde gått i pension för länge sen. De gör i sitt arbete mer skada än nytta…

 • Av Anonym 6 april, 2011

  Förvånad
  Det värmde att läsa att patientnämnden brydde sig.
  Jag anmälde en distriktsläkaren till HSAN som under sju års tid meddelade mig telefonledes att de hypothyreotiska symtom jag sökte för var ”hysteri och demens”.
  Proverna var inom referens på levaxin (TSH i botten )men jag fungerade inte på detta preparat utan tillhör den genotyp som trots prover inom referens har symtom på underfunktion och förbättras på grishormon.Finns en studie på detta. Jag utvecklade under dessa år rejäla hypothyreotiska symtom med bla. ödem som som krävde vätskedrivande och visst, demenssymtom också som är symtom vid hypothyreos.
  Läkaren hade skött sig enligt HSAN så jag blev en illusion fattigare.
  Är patientnämnden seriösare så är vi en bit på väg mot mänskligare vård.

Comments are closed.