Miranda

.
Min morgon :-p

Det började med att jag skulle logga
in på nätet...
Oj! Missat betala bredbandet. Skit oxå!

Vart sjutton la jag dom papprena nu då???

Fram med en hel hög papper på köksbordet.
LETA LETA LETA
Puh! Hittade det :-)

Ringde bredbandsbolaget & tjejen som svarade
var supergullig <3 Hon skulle starta upp bredbandet så jag kunde gå in & betala. Hmmm... Om jag skulle ta & klippa mig lite kanske. Oj va hår det blev på golvet i badrummet. Får nog dammsuga lite... Ska jag nu ta fram dammsugarn kan jag lika gärna ta hela lägenheten. . Min morgon :-p Det började med att jag skulle logga in på nätet... Oj! Missat betala bredbandet. Skit oxå! Vart sjutton la jag dom papprena nu då??? Fram med en hel hög papper på köksbordet. LETA LETA LETA Puh! Hittade det :-) Ringde bredbandsbolaget & tjejen som svarade var supergullig <3 Hon skulle starta upp bredbandet så jag kunde gå in & betala. Hmmm... Om jag skulle ta & klippa mig lite kanske. Oj va hår det blev på golvet i badrummet. Får nog dammsuga lite... Ska jag nu ta fram dammsugarn kan jag lika gärna ta hela lägenheten. Men shit vilket blodsockerfall jag fick efter halva lägenheten :-( Snabbt ut med några kalla revben från kylen & lite Cola. Sätter mig i soffan & äter FORT!!!! Jag skakar är matt & det snurrar. Då var d visst Babben på TV :-) å fy va trött jag blev, energin bara försvann & vips kom en panikångestattack krypande. VIDRIGT!!!!! Så där låg jag I soffan & lipade med halva lägenheten dammsugen, fullt med papper på köksbordet & toagolvet svart av hår. Nu har det gått några timmar & läget är aningen bättre :-) Men FY vad pissigt det är att ha de på detta vis! Nu tänker jag på eget initiativ prova Levaxin eftersom jag inte klarar vänta på att mina anti- kroppar totalt ska ta över min kropp för att det ska bli en reaktion inom vården. Vi är så många som har det såhär att det måste till en förändring! Tydligen måste vi fixa det själva men med hjälp av våra familjer & vänner OCH SJÄLVKLART VARANDRA <3 ska vi fixa detta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kram på er <3

Av Anne-Sofie
25 februari, 2011
Annons

9 kommentarer

 • Av Anonym 9 februari, 2012

  Colainlaget
  Pa tal om Colainlagget ovan sa misstanker jag att jag sjalv fatt brist pa magnesium av den anledningen. Nar jag dricker cola far symptom somn stammer in precis. Eplepsianfall (utan att vara diagnostiserad), kramp/stelhet mest i benen, svaghehet/domningar mest i benen, rejal hjartklappning etc. Sedan kan jag erkanna att jag missbrukar (ja missbrukar coca cola) och gjort i ungefar 15-ars tid. Ofta flera liter om dagen, som mest 7-8 liter om dagen i nagra veckor. Det var ett par ar sedan nu, idag ligger jag pa 1-2 liter om dagen. Nar jag inte dricker far jag ett rejalt sotsug i form av okad salivproduktion och nastan migranliknande huvudvark. Blir likt en alkis ”maste ha! maste ha! maste ha!”. Ratt skammigt faktiskt da man i vuxen alder och myndig sedan lange… Cola ar INTE att underskatta!

 • Av Anonym 27 februari, 2011

  http://blogg.expressen.se/tyreoidit/
  Nu har jag fått en påse blandat av min massör.
  Den innehöll: Linfröolja, D-vitamin , Selen, C-vitamin (i tablettform), B-vitamin, Magnesium.

  Eftersom jag inte får hjälp av läkarna så tar jag tacksamt emot råd och tips. Jag vill må bra!!!

 • Av Anonym 27 februari, 2011

  Känner igen det
  Att man ska få kämpa för sin rätt inom vården är för mig rent ut sagt för jävligt. Vi betalar stora pengar till sjukvården varje år. Då borde det inte vara svårt att få den hjälp vi är berättigade till. Jag läste i en veckotidning för inte länge sen om just sköldkörtelprover. Det är inte ovanligt att det vanliga provet visar negativt.. Men, det finns ju ytterligare ett prov som man ska be få ta. Nu vet ja ju inte hur det ser ut idag för dig men fortsätt kämpa för din rätt.. Det finns fler vårdcentraler o sjukhus.. säger en läkare nej är det bara hota med att ok, då pratar ja med en annan.. Jag har vart med om liknande, fast om andra prover.. skam den som ger sig.. Och det är ju så att vi känner vår egen kropp bäst. Och inte sjutton söker man läkare för att de är roligt.. Lycka till alla som kämpar

  Kattis

 • Av Anonym 27 februari, 2011

  Coca Cola …
  … dränerar kroppen på magnesium. Magnesium är en av de viktigaste mineralerna vi har. Många, väldigt många, har brist på magnesium. De som sysslar med uthållighetsträning tömmer kroppen på det. Å det gör även de som stressar. Å att vara sköldkörtelsjuk är stressande och frustrerande.

  Coca Cola tillför absolut INGENTING.

  Vi som är sköldkörtelsjuka bör verkligen tänka på vad vi äter. Skrota kolhydrater så mycket det går. Inget mjöl, ingen pasta, ingen potatis och inget ris. Å inga mackor!! Det är bara bukfylla. Som mellanmål tar jag keso, några russin, några mandel och lite, lite lingonsylt eller hallon. Det ger mättnad en lång stund. Mackor är cement i magen.

  När det gäller magnesium så lugnar det kroppen. Det ska tas en stund innan man går och lägger sig. Det får kroppen att slappna av. De som har kramp i fötter och ben ska absolut testa tillskott av magnesium. De som är tröga i magen ska absolut äta magnesium.

  Detta sagt om ett inlägg om Coca Cola … Häll ut det! Det tillför ingen bra energi. Cola Zero är lika illa.

  Selen är en superbra mineral för sköldkörtelsjuka också. Det hjälper till att konvertera T4 till T3.

 • Av Anonym 26 februari, 2011

  http://blogg.expressen.se/tyreoidit/
  Vadå…skulle man få inflammation i sköldkörteln av Coca-cola????

  Herregud…då måste ju det ut i media isåfall, är det det som är problemet, då ska jag sluta med cola direkt.

  Vilket snille, som har kommit på det! 😉

 • Av Anne-Sofie 26 februari, 2011

  Jag vet 🙁
  .
  I grund & botten är jag mycket kost medveten
  för jag tycker om att vara pigg fräsch & FRISK

  Nu är jag tyvärr så energilös så det blir
  inget av… 🙁

  Vissa dagar blir det bara knäckebröd & vatten
  ibland lagad mat eller oxå ren skräpmat.

  Kraaam

 • Av Anonym 26 februari, 2011

  Cola?!!
  Du dricker väl inte Coca Cola?!!!! Det är absolut ingenting du ska dricka. Får du blodsockerfall så ha Dextrosol eller lite russin eller vad som helst, men häll ut Colan.

 • Av Natta006 26 februari, 2011

  Några ord och lite till …

  piss
  skit
  fördjävligt
  uruselt
  tragiskt
  otroligt
  fruktansvärt
  nerverande
  dumt
  vannsinigt
  dåraktigt
  knäppt
  korkat
  urfånigt
  idiotiskt
  befängt
  och några ord till är vad jag tycker om det sättet AS och alla ni andra har blivit utsatta för …när läkare och inblandade tror att ni lider av depression när det i själva verket är en fysisk åkomma som verklien blir psykisk med er hjälp …Usch och fy på er!!!Skäms!

  /N

 • Av Anonym 25 februari, 2011

  Lika värden…
  …på sköldkörteln…samma hemska symtom, (som man ska överleva), utan att bli trodd, för att det inte står i läkarböckerna.
  Jag har diagnosen Hashimoto…den diagnosen har inte du!!!

  Jag får Levaxin…det får inte du utskrivet?!?

  Jag får Lio utskrivet av läkare på annan ort?!?

  Du får fixa Levaxin själv?!? Så ska det inte behöva vara!!!! Men jag förstår dig.

  Va är det för HokusPokus med denna sjukdom? De som ska veta, vet inte mycket. Titeln är fin, men ni borde erkänna kunskapsbristen istället för att skicka folk till psyk bla. och ge konstiga diagnoser.

  Snart kommer det nog att stå i media…

  Endokrinologerna och läkarna som nonchalerade patienter under flera års tid.
  Under den tiden fick patienterna klara sig själva med fruktansvärda besvär, kramper, yrsel, värk mm mm.
  De fick även slaskdiagoser fast att det ända som visade något i deras kropp var sköldkörtelvärden som varierade och antikroppar mot sköldkörteln.
  De fick ordna sina provsvar på annat sett och fixa fram medicin genom kontakter. Huuuu det låter inte bra…MEN DET ÄR SANT!!!!

  Ååå vi är många. Så de läkare som lyssnar på oss nu, kommer vi höja till skyarna. De andra skulle jag nog tipsa om att byta yrke nu. Pinsamhetens tid kommer!!!!

Comments are closed.