Tears

...
vad jag HATAR den här skiten :´-(

VARFÖR ska man behöva va me
om detta VIDRIGA???

Ibland vill jag bara somna
bort från skiten.

SLIPPA LIDANDET....

KRAAAAAAAAAM

...
vad jag HATAR den här skiten :´-(

VARFÖR ska man behöva va me
om detta VIDRIGA???

Ibland vill jag bara somna
bort från skiten.

SLIPPA LIDANDET....

KRAAAAAAAAAM

Av Anne-Sofie
14 mars, 2011
Annons

10 kommentarer

 • Av Anonym 16 mars, 2011

  Anne-Sofie, du har ju mailat
  Anne-Sofie, du har ju mailat till Janne Josefsson, Uppdrag granskning. Hoppas han tycker detta ämne är intressant att ta upp! Har de bekräftat ditt mail?

 • Av Anonym 16 mars, 2011

  SUCK!!!!
  Ja det är helt uppåt väggarna. Varje dag sköljer en våg över mig av desperation blandat med uppgivenhet och en gnutta hopp. Men allt känns så sorgligt när våra proffs inom detta område allt för ofta motarbetar oss och viftar bort de symptom som vi alla vet tillhör denna sjukdom. Jag önskar så att läkarna själva fick drabbas av denna sjukdom om så än bara för en tid. Då antar jag att de skulle föra en annan sorts dialog med sina patienter och ha en ödmjukare framtoning. Nej massor av mer forskning måste till och jag önskar att vår sjukdom kunde få mer plats i media. För vi är ju så många som inte blir friska trots medicin och så många som inte får diagnos över huvudtaget. Jag ska också få testa tillägg av Lio efter 5 år av dimma och trötthet. Min läkare lät inte positiv eftersom det var många som inte tålde Lio p g a att det var så påfrestande för hjärtat. Vips hittade hon ett blåsljud också så nu måste jag vänta ytterligare tre månader p g a remiss innan jag får testa. SUCK!!! Men, men… Ger er alla andra en BAMSEKRAM!!!! Ni är inte ensamma, ge inte upp.. Vi får kämpa tillsammans för att göra våra röster hörda.
  KRAM!!!!!

 • Av Anonym 15 mars, 2011

  Jag är ledsen, men endokrinologerna vet inte allt. Ännu.
  Endokrinologen på Södersjukhuset sa också att det var enkelt och att mina trötthetssymptom INTE kunde ha med sköldkörteln att göra trots min diagnos.
  Depression var hennes analys.
  Två år senare får jag ta liotyronin och levaxin separat och jag har nu mått helt normalt i åtta månader. Försöker att inte bli helt utom mig för all tid som gått. Glad att mina barn fortfarande är små och får se mig pigg en del kvällar som en vanlig mamma.
  Så trött som jag var… kunde inte hålla mig vaken under något TV-program, inte jobba en hel dag utan att sova middag. konstant konstiperad, iskall och en vilopuls på 55.
  Endokrinologens förslag var att jag skulle minska dosen på levaxin från 150 till 125 minns jag. Det blev inte bättre förstås.

 • Av Anonym 15 mars, 2011

  Stå ut!!
  Det kommer bra dagar igen… Jag lovar! Vet själv hur det är vissa dagar vill man bara ge upp! Min panikångest har iallafall blivit bättre efterhand med levaxinet. Igår blev jag beordrad av min VC att åka in på akuten och ska nu röntga huvudet pga av mina smärtor, yrsel och synfältsbortfall. Blev väldigt väl bemött denna gången! Lyckades träffa på 3 kvinnor på olika ställen inom vården igår som verkligen fungerade som de skulle. De var intresserade och ville verkligen hjälpa!Kände att jag de tog mig på allvar och de skulle också försöka skynda på Endo! Bara det är något att glädjas åt mitt i allt elände! Så vi fortsätter att kämpa TILLSAMMANS! Kramar Marie

 • Av Natta006 14 mars, 2011

  Om jag kunde…
  Om jag kunde få önska mig en sak idag skulle det vara att jag kunde trolla …trolla bort allt det onda och ställa allt till rätta…om jag bara kunde…trolla…just idag 🙁

  Älskar dig för alltid <3

 • Av Anne-Sofie 14 mars, 2011

  Jag vet inte hur jag ska
  Jag vet inte hur jag ska beskriva…
  Kroppen domnar
  Jag är helt kraftlös
  Yrsel
  Känns som jag inte är närvarande
  + att den VIDRIGA panikångesten börjar
  komma tillbaka.

  Ush & Fy & Blä 🙁

 • Av Anonym 14 mars, 2011

  Stå-ut-kram
  Stackars dig! Om du orkar, kan du beskriva på vilket sätt du mår dåligt? Kanske blir det för häftigt med start på 25 mcg. Du kan hoppa över varannan dag, och se hur det känns. Du kan också ta 12,5 mcg en vecka och utvärdera.
  Britt-Mari

 • Av Anne-Sofie 14 mars, 2011

  Hallå <3
  Tack så mycket. Jag ska försöka bita ihop.
  Men ibland känns det bara fördjävligt 🙁

  KRAM KRAM

 • Av Anonym 14 mars, 2011

  Lider med dig…
  Jag har ingen aning om varför du mår så dåligt tyvärr. Har själv haft dessa problem med sköldkörteln i fem år och det är en soppa av dess like. Jag ska nu få pröva tillägg av t3 och se om jag mår bättre. Var sjunde patient mår inte bra på enbart levaxin så häng ut ett tag till men sen ska du kommunicera detta med din läkare. Jag stod ut i tre år så snälla du vad du än gör stå inte ut såå länge.

  Min första läkare var en gammal professor i endokrinologi som skrivit en bok om sköldkörteln. Han sa till mig att detta var en väldigt enkel sjukdom att behandla. Man tog bara en tablett och sen var det inget mer med det. Tror du då att jag vågade tro på mig själv när jag efter startad behandling bara blev sämre och sämre. inte vågade jag kontakta honom. I många år försökte jag desperat att hitta andra anledningar till mitt urusla mående. Nu vet jag bättre tack vare ala fantastiska människor som delar med sig av sina kunskaper och underlättar för oss andra. Jag känner verkligen med dig och det är ett helvette att må så dåligt som man gör med denna sjukdom. Kanske är det snart mycket bättre så kämpa på. Håller verkligen tummarna!!!

  KRAM!!!!

 • Av Anonym 14 mars, 2011

  hormoner
  Hej ! Jag tror att du startat med för hög levaxindos. Smyg in dosen i lägre dos, tex.12.5 mcg dagligen.

Comments are closed.