...
dom brukar vara:

Försök & kom ut & träffa folk...
Träffa dina vänner...
Åk till jobbet & hälsa på...
Rör på dig...

Det skulle du må MYCKET bättre av...

Jag vet att alla vill väl <3 men om man inte själv varit här så kan man omöjligt förstå.... Det handlar inte om att jag inte vill :-( för SJÄLVKLART vill jag. När hormonproduktionen inte fungerar så lägger kroppen av. Jag kan inte styra detta :-((( Förra veckan när jag hade ett par BRA dagar så var jag ute & cyklade med min son för första gången i hans liv. Casper fyller 8 år nu i sommar & har ... dom brukar vara: Försök & kom ut & träffa folk... Träffa dina vänner... Åk till jobbet & hälsa på... Rör på dig... Det skulle du må MYCKET bättre av... Jag vet att alla vill väl <3 men om man inte själv varit här så kan man omöjligt förstå.... Det handlar inte om att jag inte vill :-( för SJÄLVKLART vill jag. När hormonproduktionen inte fungerar så lägger kroppen av. Jag kan inte styra detta :-((( Förra veckan när jag hade ett par BRA dagar så var jag ute & cyklade med min son för första gången i hans liv. Casper fyller 8 år nu i sommar & har inte kunnat leka med sin mamma sen han var 5 år :-((( Jag orkade umgås med min familj <3 Gosa med mitt barnbarn <3 <3 <3 Dessa saker är sååååå OTROLIGT värdefulla för mig & gör det värt kampen. Mina vänner & mitt arbete får vänta tills min kropp efter snart 3 års HELVETE har hämtat sig. Utan min älskade familj hade jag inte ens vart kvar här på jordelivet <3 <3 <3

Av Anne-Sofie
16 maj, 2011
Annons

1 kommentarer

 • Av Natta006 16 maj, 2011

  Rikast i världen
  Du ska veta och det vet jag att du vet , att jag finns alltid här och att skojja om allvaret är också ett sätt att gå vidare och som jag har sagt förut att leva i din kropp en hel dag skulle vara intressant om de som bestämt om dig skulle göra. Ur studiesyfte hade det varit mycket intressant. Jag kan lova dig att de inte ens i sin vildaste fantasi kan föreställa sig hur det känns, både på gott och ont.

  När jag läser om caspers och din cykelfärd är det med tårar i ögonen jag läser de rader du beskriver. Först glädjen av att att han kan cykla tillsammans med dig, jag ser hur ni far ner för backar och gupp .Hans blonda år, Han skrattar och du ler. Raskt går känslorna över till att det också är en sorg att det ska behöva vara såhär. Jag hoppas ni lever på det cykelminnet läääänge till nästa gång. För det ska bli en nästa gång. Det måste bli det.

  Jag älskar er så fruktansvärt mycket *helvete där kommer lipen igen* jag önskar alla hade en sådan familj som ni är, på riktigt.

  När folk pratar om miljonärer och miljardärer och om att de har det så bra och hej och hå , förstår jag ingenting.

  Att vara rikast i världen är jag, som har en familj och vänner där jag känner mig älskad. Där jag har en plats för alltid.

  älskar dig

  Nathalie

Comments are closed.