images_56

...
Endokrinologer...

Varför säger dom olika?

En säger att antikroppsnivån
saknar betydelse.
En annan säger att det har
betydelse.

En säger att Hshimoto inte
kan komma i skov.
En annan säger att det går
i skov.

De flesta har olika åsikter
om det mesta.

Inte så konstigt att man blir
förvirrad :O ?

Just nu mår jag inget vidare
men det är konstigt vad man
vänjer sig :(

Jag accepterar inte det här
SKITLIVET.....
Jag fortsätter min jakt på
HÄLSA...

Kram på er <3 ... Endokrinologer... Varför säger dom olika? En säger att antikroppsnivån saknar betydelse. En annan säger att det har betydelse. En säger att Hshimoto inte kan komma i skov. En annan säger att det går i skov. De flesta har olika åsikter om det mesta. Inte så konstigt att man blir förvirrad :O ? Just nu mår jag inget vidare men det är konstigt vad man vänjer sig :( Jag accepterar inte det här SKITLIVET..... Jag fortsätter min jakt på HÄLSA... Kram på er <3

Av Anne-Sofie
13 december, 2011
Annons

1 kommentarer

  • Av Anonym 13 december, 2011

    Kicki Andersson
    Ja det är verkligen förvirrande. Jag menar…så himla många endokrinologer finns det inte i Sverige…hur i hel…. kan de säga så olika.

Comments are closed.