Tears

.
Jag är trött & ledsen.
Nu gråter jag bara :´-(

Det har gått tre år nu.

De sista dagarna har jag
vart så nere & undrat???

Hur länge kan man stå ut
med det här HELVETET????

Jag är med nöd & näppe
vid liv känns det som.

Min kropp KAN INTE!!!
Känns som varje liten
microorganism i kroppen
lagt av :-(

Jag vill ju LEVAAA <3 Jag vet ju hur underbart livet är egentligen. En till två dagar i månaden mår jag BRA!!! <3 Men det är lååångt ifrån tillräckligt... Börjar känna mig desperat. MAKTLÖS VARFÖR funkar inte Levaxinet? Jag har nu ätit det i 5 månader . Jag är trött & ledsen. Nu gråter jag bara :´-( Det har gått tre år nu. De sista dagarna har jag vart så nere & undrat??? Hur länge kan man stå ut med det här HELVETET???? Jag är med nöd & näppe vid liv känns det som. Min kropp KAN INTE!!! Känns som varje liten microorganism i kroppen lagt av :-( Jag vill ju LEVAAA <3 Jag vet ju hur underbart livet är egentligen. En till två dagar i månaden mår jag BRA!!! <3 Men det är lååångt ifrån tillräckligt... Börjar känna mig desperat. MAKTLÖS VARFÖR funkar inte Levaxinet? Jag har nu ätit det i 5 månader men mina "bra" dagar blir bara färre & färre. Kram

Av Anne-Sofie
21 augusti, 2011
Annons

7 kommentarer

 • Av Anonym 4 oktober, 2011

  Tänker på dig och lider med dig..
  för jag vet precis hur du har det.
  Jag vet inte var du bor, men tycker att du skall söka dig till Dr Kajs-Marie Nordell i Tranås. Hon verkar duktig, och tar detta på största allvar.

  1. Du borde få en finnålsbiopsi gjord för att se om du har antikroppar från sköldkörteln.

  2. Du borde få dina binjurar kollade, urinkortisol, och blodkortisol. Utifrån de kanske ett synackten test borde göras på binjurarna.

  3. Har du fått möjlighet att prova Liothyronin? Många blir mycket bättre med ett tillskott av det.

  4. Om inget annat fungerar så råder jag dig att prova naturligt sköldkörtelhormon.

  Det är en kamp, men ge inte upp. Du är inte ensam om att ha det så här, tyvärr . Jag håller tummarna för att du snart återfår livet och energin som är som bortblåst. Jag brukar likna det hela vid att man inte har någon startmotor, ingen ork att vilja någonting egentligen. Lycka till!

 • Av Anne-Sofie 24 augusti, 2011

  Naturligt…
  .
  börjar faktiskt kännas som ENDA UTVÄGEN!!!!!
  Porine Thyroid ska tydligen va samma
  ingridienser fast svagare än AT & NT
  dessutom går det köpa i Sverige 🙂

  Och jag GER INTE UPP 🙂

  Livet är mig alldeles för kärt <3

  KRAM KRAM

 • Av Anonym 23 augusti, 2011

  vill säga..
  igen att jag tycker att du ska byta till NT/naturligt skkhormon men vet hur svårt det är – därför säger jag bara – Häng in där! Du har drivkraften, nyfiken och kunskapen (som ökar för varje dag) om hur du ska bli bättre. Ge inte upp” Ge aldrig upp!

 • Av Anonym 23 augusti, 2011

  Hej igen!
  Ann-Sofie:

  Min allra värsta period är ca en vecka innan ägglossning och fram till ägglossning. Dagen efter ägglossning släpper det värsta och några dagar efter det börjar min ”pigga” period. Några dagar före mens går det nedåt igen och går lite upp och ner fram till den där hemska veckan före ägglossning.

  Som det är just nu, så tar jag bara tillskott av vitaminer/mineraler samt propolis och aloe vera destillat för min ständigt återkommande magkatarr.

  Mina sköldkörtelprover är så normala och bra de kan bli. Har även tagit via scandlab och de var också inom referens. Min mamma diagnostiserades dock med inflammation i sköldkörteln för snart 15 år sedan med hjälp av skiktröntgen (de såg en förändring i skk) hennes prover var då normala och med min symtom- och förloppsbild så har jag svårt att utesluta att det även skulle gälla mig. Däremot tror jag att problemet är/har blivit betydligt mer komplicerat än så…

  Jag är ganska säker på att det började i samband med min andra graviditet för 10 år sedan. Hade en sk utmattningsdepression för snart 7 år sedan. Började jobba igen för 2½ år sedan och kunde jobba (60%) i ett år sedan var det kört igen :o( Så nu har jag varit dålig i 1½ år. Prövade progesteronkräm förra sommaren och fick igång en icke existerande menscykel (hade PMS även när jag inte ägglossade) Dessutom är den nu endast 1 månad lång efter att jag sedan jag fick mens haft en cykel som var 3 månader lång. Vid jultid fick jag hypersymtpom och har inte tagit krämen sedan dess eftersom den är sköldkörtel och binjurestimulerande. Tror själv att jag körde totalslut på binjurarna med hjälp av krämen och nu kan jag inte ta något preparat alls utan att kroppen löper amok.

  Mitt mående är även årstidsbundet och jag mår sämst mellan dec och mars.

  Jag har mått lite bättre nu i sommar och i rätt perioder har jag orkat mig utanför huset :o)Men samtidigt har jag mått sämre rent psykiskt och är periodvis väldigt depressiv (följer även det menscykeln så klart)

  Men det vore fanken om man skulle ge upp och när den mentala kraften finns så planerar jag framåt. Tänker pröva med en strikt kostomläggning och se om det kan hjälpa mig något. Maila gärna om du vill prata med någon som förstår precis vad du menar. Kanske kan vi slå våra kloka huvuden ihop ;o)

  eva.ge.johansson@telia.com

  Styrkekram <3

  Eva

 • Av Anonym 23 augusti, 2011

  Hej ! För att få diagnos
  Hej ! För att få diagnos krävs rätt läkarengagemang (tro på patienten )och att rätt prover tas. Mina erfarenheter.
  Jag har många års facit och när min patientkarriär startades för 35 år sedan och ingen diagnos kunde ställas så var det patienten det var fel på och inte brister i läkarens professionalitet som gällde. Jag hade då två allvarliga odiagnostiserade sjukdomar som däckade mig fullständigt. En celiaki som blommat ut maximalt och en sköldkörtelinflammatin som kom i jobbiga skov med både under och överproduktion.Det var en infektion som startade det hela. Jag reagerade som ett mobboffer tyvärr. Tro på er själva.

 • Av Anonym 22 augusti, 2011

  Hej Eva <3
  .
  Just som du skriver….
  mellan ägglossning & mens
  NÅGRA hyggliga dagar 🙁

  Äter du några tillskott?
  Har du tagit Sköldkörtelprover?
  Hur länge har du vart dålig?

  KRAM Anne-Sofie

 • Av Anonym 22 augusti, 2011

  Hej!
  Hej Ann-Sofie!

  Jag vet inte om det är någon vidare tröst, men jag vet precis vad du pratar om. Lever ungefär samma liv som du :o( och ska jag beskriva det med ett ord så får det bli PLÅGSAMT. Precis som du så var jag en (livs-)glad och energisk person, men jag är inte jag längre. Lite glädjande är dock att jag på rätt ställe i menscykeln – mitt emellan ägglossning och mens och har haft några hyggliga dagar. Men efter att ha varit tjänstledig en längre tid, så har jag nu fått återgå i tjänst = sjukskrivning. Idag har jag varit på läkarbesök på kommunhälsan. Har en superbra sjukskrivande läkare där, men han konstaterade helt krasst att det nog är så här jag får ha det. Kändes tufft att höra, men också skönt att någon säger med ord att sjukvården inte har verktyg/instrument för att ta reda på varför vi mår så dåligt. Får mig att känna mig mindre tokig på något vis… Men också ledsen, så idag får bli en gråtdag och i morgon en ny dag och kanske nya tag. Till skillnad från dig, så har jag inte någon diagnos.

  Styrkekram till dig <3
  Hälsn. Eva

Comments are closed.