vacker

.
Jag har en längtan <3 en dröm <3 Att få vakna på morgonen..... Vara frisk igen... Det som så vidrigt är att jag kan tänka.... Åhhhh :-) idag mår jag riktigt bra <3 men mitt i tanken... vänder det.... & PANG!!! åker jag ner på botten :-( Planering????? Nä det finns inte.... Det är bara att suga på varje sekund som det helt plötsligt blir ok. För vips så är det borta :-(((( . . Jag har en längtan <3 en dröm <3 Att få vakna på morgonen..... Vara frisk igen... Det som så vidrigt är att jag kan tänka.... Åhhhh :-) idag mår jag riktigt bra <3 men mitt i tanken... vänder det.... & PANG!!! åker jag ner på botten :-( Planering????? Nä det finns inte.... Det är bara att suga på varje sekund som det helt plötsligt blir ok. För vips så är det borta :-(((( .

Av Anne-Sofie
12 juni, 2011
Annons

3 kommentarer

 • Av Anonym 12 juni, 2011

  http://kickistyreoidit.wordpress.com/
  Ja tänk om man ändå hade en läkare som man kunde ringa till när det är som värst, en som hjälper och stöttar istället för att skylla allt på psyket.

  Det är så frustrerande när man inte får hjälp och blir trodd.

  Jag tycker att man är helt utlämnad till sitt öde när man har denna sjukdom.

  Jag förstår de som inte orkar kämpa och tro på sig själva utan börjar ta antidepressivt och aldrig blir bra.

  Sorgligt!!!

 • Av Anonym 12 juni, 2011

  Det var bara lilla ”jag”
  Som skev ovanstående… 😉

  /Cacki

 • Av Anonym 12 juni, 2011

  Kramar till dig!
  Stackars dig gumman,den där jävla ”Hashimoto” borde inte få finnas och absolut inte få växa sig så stark och utplåna så mycket ”liv” hos människor utan att läkarna uppmärksammade ”han” snabbare!

  Försök iaf att behålla din underbart goa personlighet så länge du orkar,låt inte Hashimoto ta den ifrån dig!

  /kramar i massor vännen!

Comments are closed.