tittut

.
Har nu skickat ett mail direkt till Janne Josefsson
på Uppdrag granskning.

Så nu mina kära vänner måste ni hålla både
tummar & tår för att vi får respons.

Har mått som en potta skit i flera da´r nu :-(

Vilket jag vet att ni oxå gör.
Men jag kämpar på <3 Kram kram Ps. vill ni maila mig nå´t så är min adress: annesofie.eksell@yahoo.se . Har nu skickat ett mail direkt till Janne Josefsson på Uppdrag granskning. Så nu mina kära vänner måste ni hålla både tummar & tår för att vi får respons. Har mått som en potta skit i flera da´r nu :-( Vilket jag vet att ni oxå gör. Men jag kämpar på <3 Kram kram Ps. vill ni maila mig nå´t så är min adress: annesofie.eksell@yahoo.se

Av Anne-Sofie
27 februari, 2011
Annons

4 kommentarer

 • Av Anonym 3 mars, 2011

  Malin
  Vra gjort!!! Jag gjorde samma sak för några månader sedan, kanske får upp ögonen för saken om vi är flera som hojtar till.

 • Av Anonym 1 mars, 2011

  Håller tummarna tills de vitnar:)
  Jag väntar ivrigt på att få höra resultatet. kan bara hoppas att man inser vilken skandal detta är i ”välfärdssverige” och gör ett reportage om detta! UG brukar ju ha enorm genomslagskraft!
  Tack för att du orkar…!

 • Av Anonym 27 februari, 2011

  Hjälplösheten…
  …är hemsk. Sedan -09 har jag inte träffat en enda läkare som verkligen tror och lyssnar på mig.

  Jag mår jättedåligt och emellanåt måste jag ta Sobril för att överhuvudtaget klara mig.

  Detta är en sådan läkarskandal så det likar ingenting.

  Det måste väl finnas något som kan hjälpa oss och någon som verkligen vill hjälpa. Jag har alltid trott att…läkare kan man gå till om man är sjuk…men så är inte fallet nu.

  Då får man en slaskdiagnos och de är så villiga att skriva ut antidepressiva medel och kalla än för deprimerad. Samtidigt är jag glad att jag fått medicinen…för den här väntan och den här kampen för att bli trodd…tar verkligen på psyket.

  Anne-Sofie…jag är med dig och kämpar, det vet du!!!
  Kram Kicki

 • Av Anonym 27 februari, 2011

  Hoppas
  Vill bara säga att jag hoppas verkligen att det ska komma med i uppdrag granskning! Har åkt på en infektion just nu och det verkar ställa till det ännu mer i kroppen. Som om hormonerna växlar vilt mellan över och underfunktion. Fast inte lönt att fråga någon läkare om det? Finns ingen som vet och det känns otryggt att inte veta var man ska vända sig med sina frågor! Lycka nu till!
  Kram Marie

Comments are closed.