surprised

.
Hmmmm.....
Fick igår efter 2 års
daglig KAMP!!!!
ÄNTLIGEN RÄTT :-)

Nu sitter jag här med
konstiga känslor???

GLAD & LYCKLIG <3 <3 <3 Men samtidigt Arg Bitter Ledsen & Besviken. Det gick så fort.... på bara 10 minuter satte han den diagnos jag SÅÅÅ länge kämpat för. VARFÖR???? Kunde dom inte hjälpt mig från början??? Tyvärr KAN jag inte släppa... så fruktansvärt mycket dom tagit av mitt liv. Framförallt så har jag förlorat TVÅ viktiga år i Caspers liv :-( Han va 5 när det började & i Juni fyller han 8 år. Men nu börjar Kapitel 2 . Hmmmm..... Fick igår efter 2 års daglig KAMP!!!! ÄNTLIGEN RÄTT :-) Nu sitter jag här med konstiga känslor??? GLAD & LYCKLIG <3 <3 <3 Men samtidigt Arg Bitter Ledsen & Besviken. Det gick så fort.... på bara 10 minuter satte han den diagnos jag SÅÅÅ länge kämpat för. VARFÖR???? Kunde dom inte hjälpt mig från början??? Tyvärr KAN jag inte släppa... så fruktansvärt mycket dom tagit av mitt liv. Framförallt så har jag förlorat TVÅ viktiga år i Caspers liv :-( Han va 5 när det började & i Juni fyller han 8 år. Men nu börjar Kapitel 2 Ska nu inrikta mig på att medicinering blir bra. Kombinerar Levaxinet ihop med rekommendationer från min närings- fysiolog som jag ska till runt den 20.e Kampen fortsätter mina vänner <3 <3 <3 Målet är att ALLA!!!! ska få hjälp :-) KRAAAAAM Ps. skriver väldigt korta rader med tanke på att i alla fall jag själv har VÄLDIGT svårt att få ihop långa texter när jag ska läsa ;-)

Av Anne-Sofie
5 mars, 2011
Annons

3 kommentarer

 • Av Anonym 11 mars, 2011

  TACK!
  Jag älskar dina korta kommentarer. Det är precis vad jag orkar ta in. Jag är just i början av min kamp och när jag susar runt på diverse (bra) informationssidor så baxnar jag av all text! Jag hinner läsa några meningar men sen kortsluter hjärna.

 • Av Anonym 5 mars, 2011

  Fantastikst, nu börjar din
  Fantastikst, nu börjar din resa mot en friskare vår/sommar! Kram Britt-Mari

 • Av Anonym 5 mars, 2011

  Borde inte vara ett lotteri!
  Hej!
  Jag förstår helt dina dubbla känslor!

  Det är väl därför det finns så mycket ilska och frustration i hela den kamp som förs för en fungerande hypotyreos-vård och därför det finns så många bloggar, forum, info-sidor och annat som tar upp ämnet! Det skulle inte behövas!!!!

  Och det enda vi vill är att vi- och alla de andra som ännu inte ens förstått varför de mår så dåligt- skall få den vård som borde vara självklar!

  Det borde inte vara ett lotteri vem som får behandling eller ej, beroende på hur insatt och kunnig läkaren är!

  Min personliga åsikt är det är de engagerade, kunniga, insatta och pålästa läkarna som idag ger en fungerande vård, medan mer oengagerade / osäkra läkare går mer efter refprover och ”du är frisk”.

Comments are closed.