Desperat

.
Nu vill jag ha lite
mera uppåt tack :-p
Har vart nere & rört
om i botten tillräckligt
TYCKER JAG!!!!!

Bilden beskriver OTROLIGT BRA
hur jag känner mig...
klamrar sig fast DESPERAT för
att inte åka ner :-/

Har nu käkat Levaxin + B-vitaminer
& strikt diet några veckor & jag
förstår ju att med tanke på vilket
skick kroppen är i så blir det kämpigt :-p

Men ärligt talat känns d inget vidare

SÅ ONÖDIGT LIDANDE!!!!!!!

KRAAAAM PÅ ER <3 . Nu vill jag ha lite mera uppåt tack :-p Har vart nere & rört om i botten tillräckligt TYCKER JAG!!!!! Bilden beskriver OTROLIGT BRA hur jag känner mig... klamrar sig fast DESPERAT för att inte åka ner :-/ Har nu käkat Levaxin + B-vitaminer & strikt diet några veckor & jag förstår ju att med tanke på vilket skick kroppen är i så blir det kämpigt :-p Men ärligt talat känns d inget vidare SÅ ONÖDIGT LIDANDE!!!!!!! KRAAAAM PÅ ER <3

Av Anne-Sofie
8 april, 2011
Annons

2 kommentarer

 • Av Anonym 8 april, 2011

  verkligen talande bild
  Vilken glädje, när man då och då kommer över kanten. Jag antar, att du tar hög dos B-vitamin (75-100 mg) Kanske ska du komplettera med Omega 3, C-vitamin, Selen, Magnesium, Zink. Har du bra ferritinvärde (järn)?

 • Av Anonym 8 april, 2011

  Vill rekommendera dig att gå
  Vill rekommendera dig att gå in på en sida som heter Hope for Hashimotos (sök på google) och titta på hans videofilmer. Det han säger om behovet av T3 för oss Hashimotos patienter tycker jag är befriande. MYCKET intressant!! Ska själv få testa detta efter 5-år av mörker. Men som han säger så måste vi också förstå att det inte bara är mediciner som ska göra oss friska utan en helhet av kroppen i stort. Om du orkar så titta och begrunda.

  Kram!!!!!

Comments are closed.