.
Jag brukade tycka dagarna var för korta
för man hann aldrig med allt man ville
göra på dagarna <3 Nu när jag vaknar vill jag bara att det ska bli kväll så jag får somna ifrån skiten. Sista dagarna har verkligen varit VIDRIGA!!! KRAM PÅ ER <3 . Jag brukade tycka dagarna var för korta för man hann aldrig med allt man ville göra på dagarna <3 Nu när jag vaknar vill jag bara att det ska bli kväll så jag får somna ifrån skiten. Sista dagarna har verkligen varit VIDRIGA!!! KRAM PÅ ER <3

Av Anne-Sofie
2 mars, 2011
Annons

1 kommentarer

 • Av Anonym 2 mars, 2011

  Hinner dö innan posten kommer fram
  Har just pratat med As och jag vill bara börja med att säga att hon är och förblir en underbar människa med humor och det är banne mig tur det.

  Då börjar vi:

  Efter att ha försökt få kontakt med den läkare som har hand om hennes ärende i flera dagar utan svar så kom äntligen svaret idag. Fantastico, magnefico, explendedo !!!
  Kan ju börja med att säga att det var fruktansvärt trevligt att de ringde upp innan avsatt tid som i några dagar har varit:
  – vi ringer upp dig innan 10.30
  va fint tänkte jag fast man fick ju i och för sig inte veta vilken dag när man ringde första gången. Men det blev typ två dagar senare och INNAN 10.30. Stor eloge ! (ett skämt är vad det är) Men i alla fall kontentan av samtalet är:

  ” Nya antikroppsprover är ej nödvändigt. Jag kommer inte att skriva ut levaxin. Har skrivit ett brev till dig AS så att du i lugn och ro kan läsa. Jag kommer att kontakta endokrin för vidare information om hur jag ska gå vidare ” typ så. ( hoppas du rättar mig om jag missuppfattat gumman )

  Vårdcentralen på Norrmalm – ni kan dra dit pepparn växer ok?! och det var milt sagt mot de ord som rör sig innuti mitt huvud ska ni veta … Hade det inte varit smidigare att ringa AS lilla läkare? För att kunna ha direktkontakt med din patient? Nä , skriva brev som man ska posta som tar flera dagar att nå fram verkar vara din grej. Vad är du rädd för? Arbetar man som läkare ingår det väl att ta hand om sina patienter, prata med dom och höra vad som gör ont? Men det kanske inte var viktigt under utbildningen, man kanske koncentrerade sig på att lära sig ” skriva brev”? Vad vet jag? har ju inte gått den utbildningen så jag kanske inte ska uttala mig …*hm*… Det känns som man hinner dö innan posten kommer fram. Efter de två gånger jag pratat med AS då jag verkligen trodde det var mitt sista samtal så förstår ni vad jag menar med ordet ”dö” …de gångerna har varit mina vidrigaste samtal då jag har känt att jag är helt maktlös för vad som komma skall. Fast det är klart en människa mer eller mindre på jorden vad spelar det för roll? Hoppas han sover gott om natten efter det här uttalandet.

  Som ni förstår är jag fruktansvärt jävla arg nu och har god lust att ringa den där människan och fråga hur han tänker. Fast det gör han ju inte som ni ser. Så nu är AS tillbaka på ruta 1.

  I staden där AS bor finns 18 vårdcentraler. 1 har hon just nu avverkat. Ur studiesyfte hade det varit underbart kul att se vad de andra 17 har att säga. Man borde skriva in sig på en ny varje dag för att se vilken väg de har för att hjäla AS. Synd bara att det inte går, att det inte finns ork, att det just nu bara är att försöka hålla näsan ovanför vattenytan.

  Från och med idag ska AS inte gå till Norrmalms vårdcentral mer. Det hade inte jag heller gjort. Aldrig någonsin mer. Inget ont mot trevliga sköterskor som gör sitt jobb och som också har mer förståelse än läkare. Men idag har Norrmalms vårdcentral just dödat en människa som ett brev på posten. Tackar !!!

  din vän /N

  ( hade glömt logga in men vill inte ta bort min text så därför står det anonym men ni vet nog vem jag är vid det här laget )

  kom ihåg ni där ute att AS kämpar för sig och för er för att ni alla ska få era liv tillbaka <3

Comments are closed.