Happy_summer

....
Varje år tänker jag
nästa sommar....

DÅ ska vi:
göra utflykter
åka till Kolmården
åka & bada

bara hitta på roliga saker
tillsammans

Men nu är sommar nr 3 tillsammans
med Hashimoto här...

Men denna sommar är ju iallafall
den första med behandling & det
är ju inte fy skam.

Så NÄSTA sommar så kanske det blir
en bra sommar <3 Från första början tänkte jag: - Imorgon blir säkert bättre... - Sen blev det, nästa vecka blir säkert bättre... - Sen blev det, nästa månad..... - Nu hoppas jag på om ett halvår kanske... Kram kram .... Varje år tänker jag nästa sommar.... DÅ ska vi: göra utflykter åka till Kolmården åka & bada bara hitta på roliga saker tillsammans Men nu är sommar nr 3 tillsammans med Hashimoto här... Men denna sommar är ju iallafall den första med behandling & det är ju inte fy skam. Så NÄSTA sommar så kanske det blir en bra sommar <3 Från första början tänkte jag: - Imorgon blir säkert bättre... - Sen blev det, nästa vecka blir säkert bättre... - Sen blev det, nästa månad..... - Nu hoppas jag på om ett halvår kanske... Kram kram

Av Anne-Sofie
5 juli, 2011
Annons

1 kommentarer

Comments are closed.