398522_262064197190487_120708527992722_771878_1833424472_n

Hej alla <3

Jag var sååååå trött på att 

kämpa kriga kämpa kriga :-(

så jag har några månader bara

inte gjort nå´t.

Men det är ju bara att inse....

ska jag bli frisk så kan jag inte

lita på att vården hjälper mig :-(

Så nu tar jag upp kampen igen.

Dessa månader som gått har det 

hänt :-p ABSOLUT INGENTING!!!!!

Går till vårdcentralen var 3.e månad.

Blir sjukskriven.....  & så har det hållt på.

 

Jag har nu dragit igång & har lite på G :-)

Hej alla <3

Jag var sååååå trött på att 

kämpa kriga kämpa kriga :-(

så jag har några månader bara

inte gjort nå´t.

Men det är ju bara att inse....

ska jag bli frisk så kan jag inte

lita på att vården hjälper mig :-(

Så nu tar jag upp kampen igen.

Dessa månader som gått har det 

hänt :-p ABSOLUT INGENTING!!!!!

Går till vårdcentralen var 3.e månad.

Blir sjukskriven.....  & så har det hållt på.

 

Jag har nu dragit igång & har lite på G :-)

Återkommer om detta när jag vet mer.

 

Kämpa på så länge mina vänner <3

Av Anne-Sofie
10 maj, 2012
Annons

5 kommentarer

 • Av Anonym 9 juni, 2012

  Till ”anonym”
  Har du provat T3 med dygnsmetoden? Om inte så gör det! Känner du inte till det så kan du läsa här om det: recoveringwitht3.com . Det är det bästa sättet att stödja binjurarna om man har låga kortisolvärden (som många av oss har)!

 • Av Anne-Sofie 29 maj, 2012

  Hejsan 🙂

  Jag har nu fyllt i frågeformuläret jag fått &

  även fyllt i puls & temp en månad.

  Så nu ska jag skicka iväg detta ihop med journalkopior

  & provsvar + min sjukdomshistoria.

  Sen så är det bara & vänta på en tid 🙂

   

  KRAAAM

 • Av Anonym 23 maj, 2012

  Hej. Jag kämpar oxå – är inne
  Hej. Jag kämpar oxå – är inne på tredje läkaren, dessvärre fungerade inte t3 på mig. Överväger att kontakta kajsmari? Hur gick ditt besök???

 • Av Anne-Sofie 18 maj, 2012

  Hallå 🙂
  Jag ska till Kajs Marie Nordell i Tranås 🙂
  T 3 har jag fixat så det har jag nu hemma.

  KRAAAAM

 • Av Anonym 15 maj, 2012

  T3 is the shit!!!
  HEJ!!! Har skrivit förr till dig och berättat om T3. Byt läkare kvinna tills du hittar en som skriver ut T3 åt dig. Finns trevliga, tillmötesgående läkare som vill patientens bästa och är redo att tillsammans med patienten prova något ”nytt”. Jag tvingade till mig det efter fem år och det förändrade mitt liv i en handvändning. Jag känner igen mig själv i nästan ALLT du skriver. Du kommer aldrig bli frisk om du inte får T3. Sen bör du sluta med gluten och mjölk samt äta mat som är bra för din hälsa. Ditt immunförsvar är nu din bästa vän som du ska vårda ömt. Håll huvudet högt och sätt dig vid telefonen och boka läkar-tider och sen betar du av en efter en. Din läkare finns där, jag lovar… Var TYDLIG med vad DU vill!! Massa med kramar till dig!!!

Comments are closed.