rullstol

.
Jag har nu haft 2 dagar
som jag kunnat vistas
ute <3 Tillochmed vart på stan & strosat igenom vår lilla Hem & Hobby butik. Det är sååå UNDERBART att kunna traska runt & bara titta. Komma ut från fängelset. Men nu är det dags igen :-( Det känns som någon sprutar in ett gift i kroppen... Det bränner & förlamar :-((( 2 dagar i månaden????? Inte ett värdigt liv... VARFÖR ska man behöva jaga jaga leta forska & jaga??? VARFÖR finns det ingen läkare som kan TA OM HAND??? & fixa vårt lidande. Vi är ju så många i denna sits men det finns inget intresse . Jag har nu haft 2 dagar som jag kunnat vistas ute <3 Tillochmed vart på stan & strosat igenom vår lilla Hem & Hobby butik. Det är sååå UNDERBART att kunna traska runt & bara titta. Komma ut från fängelset. Men nu är det dags igen :-( Det känns som någon sprutar in ett gift i kroppen... Det bränner & förlamar :-((( 2 dagar i månaden????? Inte ett värdigt liv... VARFÖR ska man behöva jaga jaga leta forska & jaga??? VARFÖR finns det ingen läkare som kan TA OM HAND??? & fixa vårt lidande. Vi är ju så många i denna sits men det finns inget intresse hos läkarna. Ja ja..... Jag har gett upp hoppet vad gäller sjukvården. Kram på er <3

Av Anne-Sofie
24 augusti, 2011
Annons

2 kommentarer

 • Av Anonym 1 september, 2011

  Ann
  Ja, du jag har också gett upp hoppet på att sjukvården ska fatta vad det handlar om. Känner igen mig i det du beskriver. Det verkar som om hypotyreosen inte är något man prioriterar.Fick också vänta länge innan behandling sattes in.Mina värden var så dåliga så jag svimmade på akuten….Då blev jag inlaggd…
  Bra mår man nästan aldrig, en massa diffusa symptom som jag iaf inte kunnat koppla ihop med hypon.
  Först nu när man läst på så fattar jag att hela kroppen är drabbad pga störningen som hypon ger….
  Lycka till och kram, vi kämpar på….

 • Av Anonym 1 september, 2011

  Ann
  Ja, du jag har också gett upp hoppet på att sjukvården ska fatta vad det handlar om. Känner igen mig i det du beskriver. Det verkar som om hypotyreosen inte är något man prioriterar.Fick också vänta länge innan behandling sattes in.Mina värden var så dåliga så jag svimmade på akuten….Då blev jag inlaggd…
  Bra mår man nästan aldrig, en massa diffusa symptom som jag iaf inte kunnat koppla ihop med hypon.
  Först nu när man läst på så fattar jag att hela kroppen är drabbad pga störningen som hypon ger….
  Lycka till och kram, vi kämpar på….

Comments are closed.