407855_265860266801237_239850632735534_637120_657418351_n

.
Jag är lyckligt lottad
som har en familj & vänner
som står vid min sida <3

Men jag kan inte begära
att dom ska förstå...
Förstå hur det känns i
kroppen.
Har man inte själv upplevt
så är det omöjligt.

Jag vill inte heller belasta
dom för mycket med min skit :-(

Myxödemsidan på Facebook är
min räddning.

Till er vill jag säga:

Hur hade jag mått utan er?
Det stöd
Den uppmuntran
Den förståelsen

En bekräftelse på att jag ÄR
inte Psykiskt störd...
Mina känslor är verkliga &
delas av hundratals :(

För även om jag VET att jag

.
Jag är lyckligt lottad
som har en familj & vänner
som står vid min sida <3

Men jag kan inte begära
att dom ska förstå...
Förstå hur det känns i
kroppen.
Har man inte själv upplevt
så är det omöjligt.

Jag vill inte heller belasta
dom för mycket med min skit :-(

Myxödemsidan på Facebook är
min räddning.

Till er vill jag säga:

Hur hade jag mått utan er?
Det stöd
Den uppmuntran
Den förståelsen

En bekräftelse på att jag ÄR
inte Psykiskt störd...
Mina känslor är verkliga &
delas av hundratals :(

För även om jag VET att jag
är sjuk & har en kronisk
inflammation i Sköldkörteln
som påverkar precis varje
liten cell i kroppen.
Så tvekar jag ibland på mig
själv & rädslan kommer krypande :-(

Då kan jag när som helst gå
in på myxödem (dag som natt)
Och få den sååå viktiga bekräftelsen
på att jag är inte ensam....
jag är inte dum i huvet.

Vi är som en stor forskningsgrupp
som utför forskning på oss själva.
För vi strävar alla efter att få
hälsan & livet tillbaka.
Vi ger varandra olika tips & råd
för att våra kroppar ska må bättre <3

Tyvärr så är inte den traditionella
sjukvården mycket till hjälp.

Men nu är det 2012 & vi har STORA
förhoppningar på bättring.
För vi är RIKTIGA KÄMPAR <3 <3 <3
.
.
.

KRAAAAAAAAAM

Av Anne-Sofie
5 januari, 2012
Annons

3 kommentarer

 • Av Anne-Sofie 9 maj, 2012

  Hallå 🙂

  Om du inte tagit TPO antikroppar + TRAK antikroppar

  mot Sköldkörteln tycker jag att du ska begära det.

  Sen ska du även begära kopior på dina provsvar.

  Återkom gärna när du gjort det.

  KRAAAAAM

 • Av Anonym 8 maj, 2012

  Djup deprimerad
  Hej! Är en kille på 33 år som under större delen av mitt liv lidit av återkommande depressioner. Har alltid varit trött och orkeslös+ brist på engeri. Har jätte ont i nacken, aptiten pendlar mycket och har börjat bli frusen om fötterna. Känner att någonting är fel på mig men vet inte vad. Har tagit sköldkörtelprov ena gången var det för högt andra gången normalt. Kan det vara så att min sköldkörtel spökar trots allt? Äter idag antidep som gör att jag blir ännu tröttare..

 • Av Anonym 5 januari, 2012

  Kraaaam själv, klart att du
  Kraaaam själv, klart att du inte är psykiskt störd, bara lite svullen i hjärnan;-), men den svullnaden håller väl på att försvinna…eller hur, du är en riktig kämpe och är man psykiskt sjuk så orkar man inte kämpa…för övrigt kan jag inte annat än hålla med dig, dessa grupper på nätet har gjort att jag fått reda på vad orsaken till min egen ohälsa är och när jag elliminerat den så måste jag säga att så här bra har jag aldrig mått tidigare i mitt liv och jag är så tacksam till denna forskargrupp så det finns inte ord…kram och må så gott önskar en cyberängel…som ibland förvandlas till cyberhäxa:-)

Comments are closed.