kattunge

I Finland pågår ett landsomfattande projekt med att erbjuda allerigiker att "träna" bort sin allergi.

Målet är att minska allergin med 20 procent.

Aerius tas mot allergi, utan att göra dig dåsig. Motverkar de allergiska reaktionerna. Aerius lindrar symptom vid rinnande näsa och hösnuva, så kallad allergisk rinit, orsakad av till exempel husdjur, dammkvalster eller pollen. Lindrar också nysningarna, klåda i gommen och kliande, röda eller vattniga ögon. Aerius används också för att lindra hudallergi, så kallad urtikaria, som kan ge klåda och nässelutslag. Lindring av dessa symptom varar hela dagen och hjälper dig att upprätthålla normala vardagssysslor och normal sömn. Tillverkas av Schering-Plough.
Av redaktionen
3 augusti, 2012

2 kommentarer

 • Av Hypersensibilisering inget nytt i Sverige... 10 augusti, 2012

  anonym
  Hypersensibilisering har länge funnits vid St Görans sjukhus i Stockholm (personligen känner jag till endast det). Är man väldigt allergisk mot mycket ska man genom läkare kunna remitteras till sådan klinik. (Man får förvänta sig att stå i kö.) En bekant till mig fick den behandlingen för flera år sedan, under en längre tidsperiod. Inget nytt med andra ord… Bra att det finns!

 • Av anonym 9 december, 2013

  Kattallergi
  Jag är kattallergiker och skaffade trots det en katt för 2,5 år sedan. Han är utekatt, har egen kattlucka. Sommartid duschar jag honom en gång i veckan (jag är även pollenallergiker), borstar honom dagligen men annars umgås vi precis som vem som helst som äger ett djur. Jag tar 1 tabl Cetirizin dagl och det fungerar bra. Skall nu göra ett uppehåll med medicinen beroende på biverkningar som trötthet. Kanske jag har lyckats sensibilisera mig själv 😀
  Katten gör jag mig aldrig av med!

Comments are closed.