Hagglund60
Vår socialminister Göran Hägglund är en friskus, han tar en värktablett någon gång om året. Sämre ställt är det med hans familj. "Min son är allergisk och han har en del mediciner att slarva med" säger han.

Hans hud ser nästan overkligt slät ut. Kanske en liten rynka mellan ögonbrynen kan anas, men i övrigt ser Göran Hägglund heligt ostressad ut. När Dina mediciner träffar honom har han ändå hållit ett öppningsanförande på läkemedelskongressen i en kvart och om ytterligare fem minuter ska han på nästa möte. Men en kort intrevju hinner han med. Äter du några mediciner? - Nej, nästan aldrig, jag har haft tur, men min familj har en hel del. Min fru har migrän och behöver all hjälp hon kan få mot det och min son är allergisk och har en del mediciner att slarva med. Slarvar sonen? - Ja, du vet, han är 18 år och allergi är väl inte det som han prioriterar högst. Då får pappsen tjata lite? - Ja, som om det hjälpte. Du då? - Ja, sällan. En eller ett par gånger om året tar jag en värktablett mot huvudvärk, men det är inte ofta. Vad föredrar du då? - Någon av de här vanligaste Ipren, Alvedon eller vad de heter. Tack för mig.

Av Hanna Brodda
27 oktober, 2009

8 kommentarer

 • Av anonym 16 oktober, 2016

  Usch ja han sparkar ju på sjuka som redan ligger!
  Ska man behandla sjuka så vidrigt måste man ha tillgång till dödshjälp!

 • Av Barbro Nilsson 3 december, 2015

  Klassisk homeopati
  Undrar när människorna i Sverige ska upptäcka att homeopati är en botande behandling mot både migrän och astma.
  Kanske du Göran skulle ge dina anhöriga den chansen, så slipper du i alla fall att tjata på din son.
  Det kanske också kan öppna upp Sverige för ett friskare land och mindre sjukvårdskostnader.

 • Av anonym 25 maj, 2015

  Ulv i fårakläder
  Den inledande kommentaren i detta forum var kanske lite att ta ta men det är sant att KD är en ulv i fårakläder. Ett lätt fascistiskt och värdekonservativt extremistparti som lindar in sin extrema ideologi i ngt slags kärnfamiljsmys. Som SD fast utan öppen rasism.

 • Av Pensionerad lärare 8 oktober, 2013

  Sätt dig på grundvux
  Svammel rakt igenom.
  KDS har inget som helst med kristendom eller sekter att göra. Partiet är mer något av ett hyckleri och förlöjligande av ärlig tro.

 • Av Magnus44 19 september, 2013

  ja vad att säga?
  När man varje dag vaknar för att äta sin frukost bestående av smärtstillande och andra diverse piller inser man efter läst vår kristus lika Politiker Hägglund hur tufft han har det trots allt med sin huvudvärk(samvete,inte allt för troligt)att behöva ätaAlvedon mm stackarn.Han är ju inte mer än människa som oss andra,förutom möjlighet till vård,pengar,och är ju egentligen inte ens sjuk.Så vårdköer är väl inte något större problem för honom tror jag.Likheten blir väl inte annat att han liksom jag är inte odödlig,äter även om hans matlista är nog väl en 10ggr så dyr som vanliga Svenssons.Kristen eller ej,de har samma agenda!!Och med tanke på de val de gör som politiker till bla sjuka placerar det dem och honom själv på mkt bra platser där inte ens djävulen är så utan skam att de får plats hos honom.Han har nog nån självkänsla även han trots allt.Ingen tog Gud skulle låta sån ondska dela sittplats med honom.Men vi får se när deras dom kommer,vad jag vet så ska Gud uppskatta ett gott samvete.Och är man politiker så ser det ganska mörkt ut direkt…..

 • Av Magnus44 19 september, 2013

  Till himlen!
  Om han är så övertygad,varför inte göra massor med personer som verkligen behöver adekvat hjälp fixa en snabb enkel resa till sina respektive destinationer.Bara att åka.Vi slipper en penningslukande oempatisk hälsoministeriet som är i alla fall till han är sjuk,inte lite huvudvärk utan riktigt sjuk då säljer han nog även sin mamma.Det är nu när efter ett par halleluja då han ber de från f kassa att ta sin säng och gå……….Och får en rejäl Judas slant med pengar för att skicka dem till sitt hemska öde.Hade vissa från början använder en kådis hade man sparat massor pengar till de som förtjänar det och sluppit se dessa penninghungriga lögnare.

 • Av Anti-Kristen 26 juni, 2012

  Kristna fundamentalister skall inte få mediciner!
  Göran Hägglund är partiledare för ett kristet sektparti KDS,som stödjer kristen fundamentalism.KD med Göran Hägglund i spetsen ger statliga miljonbidrag av skattemedel varje år till kristna terrororganisationer såsom ”Ja till Livet,Älska Livet,Nej till abort,Livets Ord,Ny Generation,Jesu Kristi Kyrka,Katolskt Fönster och Katolska Kyrkan medflera”.
  Göran Hägglund och hans sekt-parti,samt ovan nämnda sektorganisationer motarbetar: stamcellsforskning på mänskliga embryocellklumpar,botemedel mot åldrandet på medicinsk väg,aktiv dödshjälp,aktiv barnbegränsning,kondomanvändning,
  familjeplanering,alternativa metoder istället för plågsamma djurförsök,evolution,hybrider,djurreservat för råttor och möss,djurrättsfrågor,pensionärers rätt att få miljonlån till husköp mm.

  Eftersom Göran Hägglunds parti KD och hans bidragsmottagande sektanhängare är utvecklingsbromsar,stoppklossar,som värnar om döden där alla skall dö och som anser att människan är Kristiguds avbild,
  -och som dessutom vill påtvinga oss okristna en befängd begravningsavgift på skattsedeln,så skulle inte dessa kristianister få några läkemedel och sjukvård förhuvudtaget. Hägglund och KD och deras sektkristna klan tror ju på ”Ett Liv Efter Detta”. Dom kommer ju snabbare upp till Herren i helvetet om dom avstår från,eller helst förbjuds att inta botande och kurativa samt medicinska behandlingar och mediciner.

 • Av anonym 20 november, 2010

  ja, det är lätt för Hägglund
  ja, det är lätt för Hägglund som är så frisk och käck. Kanske därför han har noll förståelse för sjuka när han har haft ansvaret för att utförsäkra tusentals sjuka människor som ändå är för sjuka för att arbeta. Han är en skrämmande människa, en riktig ulv i fårakläder,

Comments are closed.