Mannens_basta_Elisabeth_Ohlson_Wallin_Eli_Lilly2_250
Kan potenshöjaren Levitra fungera för kvinnor. Affärsområdeschef för läkemedelsföretaget Bayer Schering Pharma Inga-lill Hyltander ger svar.

Svar: Det skulle kunna göra det, men det saknas studier, därför kan jag inte säga att det gör det.

Men teoretiskt?

 - Ja, eftersom Levitra fungerar genom att öka blodgenomströmningen i svällkropparna, och även kvinnor har svällkroppar i ytterområdena på könsorgan och klitorisk så skulle det kunna öka lubriciteten, det vill säga känseln.

Men varför gör ni ingen studie då?

 - Ooo, vi vill gärna och det har gjorts flera studier, men resultaten har inte gett vetenskapligt entydigt resultat.

Varför då?

 - Eftersom kvinnors lust hänger ihop med mycket annat. Med män är det enklare, har de erektion eller inte, det går vetenskapligt att mäta. För kvinnor spelar känslolivet en viktig roll för lusten, stress och om mannen städat efter sig på toaletten, till exempel. Det har framkommit av studierna, säger Inga-lill Hyltander, skandinavisk affärområdeschef för Bayer Schering Pharma.

 

 

Av redaktionen
9 september, 2010

2 kommentarer

 • Av Sören K. 19 oktober, 2016

  Levitra mycket bra impotensmedel
  Intressant artikel, jag har behandlat mig med Levitra och är mycket nöjd med resultatet tilläggas dock att jag är man. Kan bara hålla med om att kvinnor är mer komplicerade 🙂 Vill också passa på att rekommendera mitt inköpställe:
  gururu
  De har räddat mig! Mvh.Sören

 • Av Kickan Klasson 30 december, 2014

  Sure Romance är bästa medlet
  jag har haft problem länge med nedsatt sexlust men Sure Romance har fungerat utmärkt för min del. Finns att beställas hos APO101.

  http://www.apo101.net/sure_romance

Comments are closed.