skoldkortelrontgenlancet

Tas när kroppen av någon orsak slutat producera sköldkörtelhormon. Sköldkörteln är viktig för många av kroppens funktioner, bland annat ämnesomsättningen. Levaxin fungerar på samma sätt som kroppens eget hormon och biverkningar är väldigt ovanliga om dosen är den rätta.

Efter att medicinen sätts in kan det ta upp till ett år innan man känner sig helt återställd.

Det finns många läkemedel som försämrar absorptionen av levotyroxin från tarmen. Även soja ger denna effekt. Problemet kringgås genom att man tar levotyroxin och de andra produkterna med några timmars mellanrum.

Nedsatt sköldkörtelfunktion är vanligare bland kvinnor, men drabbar även män. Många går med sjukdomen i flera år innan den upptäcks.

Läs mer: Symtom på hypotyreos - nedsatt funktion i sköldkörteln

och Symtom på hypertyreos - överproduktion av sköldkörtelhormon

Läs mer: Normalvärden för TSH och sköldkörtelhormon

(Källor utöver Fass, även tillverkaren Nycomed Takeda, Läkemedelsverket, Lancet och 1177.se)

Verksam substans

Levotyroxin

Möjliga biverkningar

Inga biverkningar vid rätt dosering. Snabb dosökning kan ge hjärtklappning, diarré, huvudvärk, darrning och nervositet. Överdosering kan leda till hjärtproblem, underdosering påverkar allmäntillståndet väldigt. Du blir trött, kall och kroppen går in som i dvala. Har du provat? Diskutera mera!

Varning för

 • Ta inte järntillskott samtidigt som Levaxin, eller läkemedel mot halsbränna. Låt det ett par timmar i mellan.
 • Kosttillskott som innehåller en hög halt av kalcium kan störa upptaget och det bör gå 2-4 timmar innan du tar Levaxin.
 • Mjölkprodukter innehåller en betydligt lägre halt av kalcium och påverkar inte upptaget om man bara dricker ett glas mjölk eller motsvarande mängd (enligt tillverkaren av Levaxin).
 • Andra läkemedel som kan påverka effekten eller upptaget är: digitalisglykosider, kolestramin, kolestipol, polystyrensulfonat och Warfarinnatrium.
 • Tala alltid med din läkare om du har andra mediciner samtidigt.

79 kommentarer

 • Fick Hypertyreos ca 1980.
  Fick Hypertyreos ca 1980. Köldkörteln blev opererad i mitten på 80 talet som hjälpte några år. Jag blev strålat med radioaktiv jod ca 1990. Har ätit Levaxin 200 mg sedan dess. Vikten under tiden har ökat från 90 till 115 kilo. Haft också andra konstiga symptom under hela tiden som till exempel sprickbildningar i hornhinnor. Ca. 10 år sedan fick jag symptom/sjukdom som bland annat kramper, höjda blodfetter, diabetes 2, högt blodtryck. Allt detta på en gång! Ca 4 år sedan fick jag nya symptom som hjärndimma, virrighet, nackont, trötthet, svullnader osv. Mådde verkligen dåligt. Efter omfattande undersökningar (1 år tid) kom läkaren fram till att jag hade för mycket kalcium i blodet. Fick D vitamin (800 ie) mot det. Det hjälpte inte mot symptomen. Sedan råkade jag att se ett tv-program om kvinnor med Hypotyreos och förstod att alla mina symptom stämde väl med det som dem beskrev. Läkaren tvivlade men vi ändå ökade Levaxinet till 225 mg (dvs ca 10% ökning) och alla symptom försvann och även blodfetter gick ner till det normala och diabetes kunde skötas med kostbehandling. Insåg att min Levaxin dos hade varit för liten sedan lång tid tillbaka. Kanske ända sedan jag fick strålningen 1990. Otrolig förändring i livskvalitet!Nu har jag fått en ny husläkare som tycker att jag borde gå ner till 100 mg per dag! Enligt henne är 225mg onormalt mycket. Har vägrat men gick ner till 200 mg igen ca ett år sedan. Nu har jag fått precis samma symptom tillbaka som jag hade 4 år sedan! Lärdom: Ha bra egen kontroll och kunskap om mediciner du äter och tillhörande symptom. Jag hade absolut noll koll. Kvalité på allmänläkare är katastrofal gällande endokrinologi. Lita inte alltför mycket på dem. Ta reda på fakta själv. Ifrågasätt allt du hör och läser. Det är du som vet bäst hur du mår och måste leva med det.

 • Av anonym 10 november, 2017

  Levaxin kan du inte sluta
  Levaxin kan du inte sluta med. Hypotyreos är en kronisk sjukdom. Jag har haft det i några år nu. I början var jag och kollade upp värdena var 3-6 månad för att dosen skulle kunna ställas in rätt. köldkörteln blir dessutom sämre och sämre så dosen måste ökas. Jag gick från 25 till som nu 150 under ett par års tid.
  Tryckkänslan över luftstrupen beror på att köldkörteln svullnar. Likadant för mig tills jag hade rätt dos. Sedan kände jag ingenting. Notera att en del läkare är väldigt försiktiga med doseringen och anser att det är rätt dos trots att det för den individen är för låg. Min syster råkade ut för det. Min läkare var bättre och jag har inte haft ågra problem de sen mina värden stabiliserats.
  Slutar du ta Levaxin så lär du bli dålig.

 • Av anonym 23 september, 2017

  Jag har autoimmun Hypotyreos
  Jag har autoimmun Hypotyreos (Hashimotos) och är inställd på LÖevaxin sedan mer än 12 månader men har fortfarande symptom som är verkligt irriterande! blodproverna är bra! Endokrin vägrar ta emot mig för vidare utredning pga blodproverna trots remiss från min husläkare. Vad gör jag??? Är så himla less på dålig mage, tröttheten, dimmigheten etc etc… Obs! Har inga brister eller andra medicinska problem – allt är kollat! Varje dag är en kamp. endast Levaxin hjälper alltså inte. Jag är med i Sköldkörtelförbundet – har ändrat diet mm mm mm.. Tyvärr är jag långt ifrån ensam!

 • Av Anonym 28 januari, 2017

  Varför vill du sluta med
  Varför vill du sluta med Levaxin?
  Dina symptom skulle nog av många anses som typiska för hypotyreos. Men Levaxindosen är låg (om du inte ökat från 25 mg).
  Vid sköldkörtelbehandling ska man göra uppföljning med prover oh läkarbesök minst en gång om året. Vad säger din läkare, eller den läkare du vanligtvis har kontakt med?
  Jag har haft hypotyreos i ca 20 år, det började med besvär som de du beskriver. Det tog tid att återfå krafterna, men symptomen i övrigt försvann snabbt. Min dosering har ändrats några gånger under åren.

 • Av anonym 12 oktober, 2016

  Låter som fibromyalgi,har din
  Låter som fibromyalgi,har din läkare kollat det? gå in och läs om det. Lycka till 🙂

 • Efter 14 månader med Levaxin,
  Efter 14 månader med Levaxin, kom hjärtflimmer, yrsel, trötthet,orkeslöshet och svullna ben.Nu uppehåll i tre veckor före röntgen av thyroidea. svullnad av ben ock anklar är borta. Så är också yrseln.Z2Ha

 • Av anonym 7 april, 2016

  Jag hoppas verkligen att du
  Jag hoppas verkligen att du mår bättre och har fått hjälp. Ge inte upp.

 • Av anonym 23 februari, 2016

  Min hypotyreos symtom började
  Min hypotyreos symtom började efter en förlossning. Läkaren satte in sköldkörtelprov 6 månader senare, fast jag gick till läkaren och berättade om min trötthet och hormonutslag i ansiktet.Jag fick levaxin 25 mg efter 6 månader. Blev bättre och orka mer efter en stor trötthet.Jag har ätit levaxin 3 år nu men känner att jag vill sluta. Hur gör jag? Jag ser svullen ut i ansiktet och har tryckkänsla mot övre luftstrupen hela tiden. Det känns som levaxin inte är bra? Kan jag sluta med levaxin? Vad är konsekvensen?

 • Av anonym 13 februari, 2016

  Levaxinet påverkar hormoner
  Levaxinet påverkar hormoner och svettkörtelinflammation påverkas också av hormoner. Sedan jag började med levaxin har min svettkörtelinflammation blivit sämre och jag har haft oftare besvär än tidigare. Sen slutade jag med Levaxinet och besvären avtog direkt.

 • Av anonym 19 december, 2015

  Hej!
  Jag har

  Hej!
  Jag har radiojodbehandlats i omgångar. Blev inte bättre. Min graves blev recidiv. Så mitt sista hopp blev att ta bort sköldkörteln. Direkt när jag vaknade upp började mitt helvete. Jag brinner upp! INIFRÅN ! Jag har som du fläktar överallt. Sover med öppet fönster. Det är iskallt på vintern. Vått och rått av kyla. Men ändå brinner jag. Hela jag är våt som om jag duschas om å om igen dygnet runt.
  har du kvar din sköldkörtel?
  Jag har hemska mag problem samt tarm. Yr å ständigt illamående. Ingen kraft ingen energi. Ständiga hjärtklappningar.Efter op fick de med sig en bikörtel ut. Fick kalk brist. Stickningar å pirr i händer å fötter. Efter operationen sa de att jag ej får äta levaxin ihop med kalcium då kunde jag dö. De skickade hem nig fast ja ville vara kvar aldrig känt mig så sjuk. Skulle ta prover 1-2 ggr i veckan. Ibland klarade jag inte att gå ramlar bara ihop. Så pinsamt. Efter ca en månad å efter jag blivit mer å oftare medvetslös ifrågasatte jag hur ja ska kunna leva utan sköldkörtel och levaxin? De fick panik. Fick börja med svag dos å sakta höja. Men när ja legat på 100 stadigt så hjälpte inte det. Hade ständig telefonkontakt med kirurgen eendokrinologi. De sa att min kropp inte tog upp varken levaxin eller kalket. Då ville de höja till 125 . Då var det stor risk för hjärtinfarkt för mig. Morgon läkare å personal ville lägga in mig å höja där sedan tog annan läkare över den dagen. Å per telefon menade han att det spelade ingen större roll om jag fick hjärtinfarkt hemma eller på sjukhuset! Bara ringa ambulans. För höjde jag inte skulle jag dö ändå. Jag höjde sakta hemma. Jag bokade tid å frågade när jag skulle bli frisk igen? Läkaren sa att min graves exploderat i kroppen och var på cellnivå ute i hela kroppen men om ca 3 mån skulle graves vara borta. Efter 6 mån var det likadant. Bokade ny tid å fick höra samma men nu kunde de ta ca 9 månader. Mina värden var fruktansvärt hemska. De ringe hem alla dessa månader för å se om jag levde. Blev utskälld de ggr jag ej klarat ta blodprov. Efter 6-7 mån kom ett brev där det stod att nu var mina värden bra och jag var färdigbehandlad. Men jag var lika sjuk. Åkte till vårdcentralen och då låg mitt TSH på 4,6 . Det har gått 10 månader nu. Och jag har fått svullna ben å fötter. Kramper. Och ser ut som skelettet på tår å fingrar deformeras! Och det gör fruktansvärt ont. Åkte akut in till sjukhuset till Slut. De tog prover. TSH låg nu på 0,14 . Dessa prover tog de efter flera besök på akuten och efter att min man blev riktigt fly förbannad. Fick ej veta hur fritt T3 T4 låg.blev hemskickad å en läkare ringde och gav mig tshvärdet och talademed endokrinolog som sa att jag skulle höja levaxinet yytterligare. Förklarade då det här med mitt hjärta. Å hon skulle prata med endokrin igen å ringa tbx. Då skulle jag inte höja. Utan ligga kvar på samma. De skulle inte göra något alls.jag skulle söka vård på vårdcentralen men uppmanades byta VC. Frågade då om de visste någon som kunde sköldkörtel sjukdomar. Men nä de visste inte någon. Så här är jag nu. Mitt gamla sjukhus avslutade mig. Det nya jag tillhör anser att VC som ej kan klara detta skall behandla mig. Jag blir bara sjukare för varje vecka. Och hjärtklappningar har övergått till kramp i hjärtat , värk. Mina händer är böjda när jag vaknar kan inte räta ut de. Å noll kraft kan ej dricka hålla muggen med kaffe. Å haft värk nu mest högra sidan i höger arm finns igen! Rörelse jag kan göra utan stark smärta. Min höft värker. Och mina ben å fötter. Känslo bortfall på höger fot. Som ibland kokar å ibland är iskall så jag får värma den i ugnen. Jag vet låter inte klokt. Å kroppen brinner dygnet runt som att jämföra med hög feber! Och svettas då kopiösa mängder. Där efter kommer frossan. Så håller det på. Jag har inte klarat att städa eller ens duscha själv på många månader nu. Jag orkar inte leva så här så länge till. Finns det någon som haft det som mig? Finns det någon som vet varför jag är så sjuk? Började med liv 20 och levaxin 100 för ca 2 mån sedan. Ingen bättring. Hade D- vitamin brist. Kan det vara så att jag behöver parathormon? Och för att kroppen skall kunna ta upp kalk behövs väl magnesium och D? Det märkliga är med att sedan operation kan jag inte äta. Utan jag kräks. Det enda min kropp vill ha är yoghurt och salt lakrits. Så i 6 månader lever jag nu endast på det . Fast mjölk tål ja ej längre ett glas rräcker för 2 dygns rusningar till toa. Annars stenhård uppblåst mage. Köper nutridrinkar på apoteket samt vätskeersättning.
  Jag kan väl inte vara den enda i världen som blivit så här sjuk? Samt fått fruktansvärt dåligt minne vilket skapar kaos i vardagen. Tacksam för all hjälp eller råd jag kan få. Jag tror jag kommer dö.
  Mejla mig gärna. Svalboet@hotmail.se

 • Av anonym 19 december, 2015

  Hej!
  Jag har med

  Hej!
  Jag har med radiojodbehandlats i omgångar. Blev inte bättre. Min graves blev recidiv. Så mitt sista hopp blev att ta bort sköldkörteln. Direkt när jag vaknade upp började mitt helvete. Jag brinner upp! INIFRÅN ! Jag har som du fläktar överallt. Sover med öppet fönster. Det är iskallt på vintern. Vått och rått av kyla. Men ändå brinner jag. Hela jag är våt som om jag duschas om å om igen dygnet runt.
  har du kvar din sköldkörtel?
  Jag har hemska mag problem samt tarm. Yr å ständigt illamående. Ingen kraft ingen energi. Ständiga hjärtklappningar.Efter op fick de med sig en bikörtel ut. Fick kalk brist. Stickningar å pirr i händer å fötter. Efter operationen sa de att jag ej får äta levaxin ihop med kalcium då kunde jag dö. De skickade hem nig fast ja ville vara kvar aldrig känt mig så sjuk. Skulle ta prover 1-2 ggr i veckan. Ibland klarade jag inte att gå ramlar bara ihop. Så pinsamt. Efter ca en månad å efter jag blivit mer å oftare medvetslös ifrågasatte jag hur ja ska kunna leva utan sköldkörtel och levaxin? De fick panik. Fick börja med svag dos å sakta höja. Men när ja legat på 100 stadigt så hjälpte inte det. Hade ständig telefonkontakt med kirurgen eendokrinologi. De sa att min kropp inte tog upp varken levaxin eller kalket. Då ville de höja till 125 . Då var det stor risk för hjärtinfarkt för mig. Morgon läkare å personal ville lägga in mig å höja där sedan tog annan läkare över den dagen. Å per telefon menade han att det spelade ingen större roll om jag fick hjärtinfarkt hemma eller på sjukhuset! Bara ringa ambulans. För höjde jag inte skulle jag dö ändå. Jag höjde sakta hemma. Jag bokade tid å frågade när jag skulle bli frisk igen? Läkaren sa att min graves exploderat i kroppen och var på cellnivå ute i hela kroppen men om ca 3 mån skulle graves vara borta. Efter 6 mån var det likadant. Bokade ny tid å fick höra samma men nu kunde de ta ca 9 månader. Mina värden var fruktansvärt hemska. De ringe hem alla dessa månader för å se om jag levde. Blev utskälld de ggr jag ej klarat ta blodprov. Efter 6-7 mån kom ett brev där det stod att nu var mina värden bra och jag var färdigbehandlad. Men jag var lika sjuk. Åkte till vårdcentralen och då låg mitt TSH på 4,6 . Det har gått 10 månader nu. Och jag har fått svullna ben å fötter. Kramper. Och ser ut som skelettet på tår å fingrar deformeras! Och det gör fruktansvärt ont. Åkte akut in till sjukhuset till Slut. De tog prover. TSH låg nu på 0,14 . Dessa prover tog de efter flera besök på akuten och efter att min man blev riktigt fly förbannad. Fick ej veta hur fritt T3 T4 låg.blev hemskickad å en läkare ringde och gav mig tshvärdet och talademed endokrinolog som sa att jag skulle höja levaxinet yytterligare. Förklarade då det här med mitt hjärta. Å hon skulle prata med endokrin igen å ringa tbx. Då skulle jag inte höja. Utan ligga kvar på samma. De skulle inte göra något alls.jag skulle söka vård på vårdcentralen men uppmanades byta VC. Frågade då om de visste någon som kunde sköldkörtel sjukdomar. Men nä de visste inte någon. Så här är jag nu. Mitt gamla sjukhus avslutade mig. Det nya jag tillhör anser att VC som ej kan klara detta skall behandla mig. Jag blir bara sjukare för varje vecka. Och hjärtklappningar har övergått till kramp i hjärtat , värk. Mina händer är böjda när jag vaknar kan inte räta ut de. Å noll kraft kan ej dricka hålla muggen med kaffe. Å haft värk nu mest högra sidan i höger arm finns igen! Rörelse jag kan göra utan stark smärta. Min höft värker. Och mina ben å fötter. Känslo bortfall på höger fot. Som ibland kokar å ibland är iskall så jag får värma den i ugnen. Jag vet låter inte klokt. Å kroppen brinner dygnet runt som att jämföra med hög feber! Och svettas då kopiösa mängder. Där efter kommer frossan. Så håller det på. Jag har inte klarat att städa eller ens duscha själv på många månader nu. Jag orkar inte leva så här så länge till. Finns det någon som haft det som mig? Finns det någon som vet varför jag är så sjuk? Började med liv 20 och levaxin 100 för ca 2 mån sedan. Ingen bättring. Hade D- vitamin brist. Kan det vara så att jag behöver parathormon? Och för att kroppen skall kunna ta upp kalk behövs väl magnesium och D? Det märkliga är med att sedan operation kan jag inte äta. Utan jag kräks. Det enda min kropp vill ha är yoghurt och salt lakrits. Så i 6 månader lever jag nu endast på det . Fast mjölk tål ja ej längre ett glas rräcker för 2 dygns rusningar till toa. Annars stenhård uppblåst mage. Köper nutridrinkar på apoteket samt vätskeersättning.
  Jag kan väl inte vara den enda i världen som blivit så här sjuk? Samt fått fruktansvärt dåligt minne vilket skapar kaos i vardagen. Tacksam för all hjälp eller råd jag kan få.
  Mejla mig gärna. Svalboet@hotmail.se

 • Av anonym 9 december, 2015

  Har också en son som är född
  Har också en son som är född utan sköldkörteln och ätit levaxin sen han var 2v gammal. Alltid fungerat jättebra! Träffar hans barnläkare och tar prover var 6:e månad.

 • Av anonym 19 november, 2015

  Nu har jag ätit thyroid från
  Nu har jag ätit thyroid från EFRA i Kanada i ca 1½ år och mår mycket bättre. läkarna här vill inte skriva ut den eller ens söka licens för den till mig. All förstoppning och annat är ett minne blott!

 • Av anonym 18 november, 2015

  Jag har gått upp 15 kg i
  Jag har gått upp 15 kg i vikt. Ont bakom ögonen. Extremt torr överallt. Yrsel och en allmän känsla av att förlorat mig själv som person. Jag har gått på dieter och tränar mycket, men ändå händer inget på vågen, jag går bara upp mer och mer i vikt. Allt detta sedan jag börjat med levaxin! Vak kan jag göra???

 • Av anonym 27 september, 2015

  Jörn gör en även lätt
  Jörn gör en även lätt förstoppad, så också koffein i större kvantiteter.

 • Av Mamma o mormor 25 september, 2015

  Har nån förlorat nästan alla
  Har nån förlorat nästan alla ögonfransar,blivit tunnhårig? Jag undrar om Levaxin kan bytas mot annan medicin? En granne gjorde det,fast läkaren inte var så villig att byta, men hon mår MYCKET bättre nu och har lättare att gå ner i vikt!!!

 • Förstoppning kan var ett
  Förstoppning kan var ett symptom på att du är undermedicinerad med levaxinet. Blodprover motsvarar inte alltid måendet. Gå med i Skölkörtelföreningens grupp på Facebook så kan du säkert få bra råd och stöd som du garanterat inte får av doktorn.

 • Av anonym 7 augusti, 2015

  Hur kan dom tillåta en annons
  Hur kan dom tillåta en annons här för järntillskott när det samtidigt står att järn minska upptaget av Lewaxin? Jag har tagit Lewaxin 125 sedan många år tillbaka. Jag har svår kronisk förstoppning och tar därför inte upp maten ordentligt. Jag har haft det i många år och lider. Äter bra mat. Kokar ofta mat och undviker så mycket det går vetemjöl, gluten och laktos. Tar nu max av movicol mfl laxer medel för att det är helt stopp nästan. Känner panik då jag varit hos läkare ca 8 ggr och ingen hjälp eller råd finns. Förutom att jag inte ska äta gluten. Tar nu också probitabletter sezan tre veckor tillbaka. Har panik!!! Jag har också pollenallergi och höga halter histamin trots allergitablett varje dag. Har ni några tips?

 • Har också besvär av bölder i
  Har också besvär av bölder i ljumsken, men har inte kopplat det till Levaxinet. Läkarna vet dock inte vad det beror på och kan inte ge behandling. Har du kommit till någon lösning? Det gör ont!

 • Av anonym 29 juni, 2015

  kolla Eva Renner, där hittar
  kolla Eva Renner, där hittar du allt ang mat

 • Av anonym 1 mars, 2015

  Man ska inte gå upp för
  Man ska inte gå upp för snabbt i dosen av Levaxin. Man ska ha kontakt med läkaren och ta nya pblodprover kontinuerligt och läkaren best’ämmer i vilken takt man ska öka doseringen. Det kan ta upp till ett år innan man hittat vilken dos som passar.

 • Av anonym 22 februari, 2015

  Det är sååå många som mår
  Det är sååå många som mår dåligt av Levaxin och behöver NDT eller liothyronin, varför är det ingen som belyser det?

 • Av Ulrika 8 februari, 2015

  Hej Suedezul – TACK för att
  Hej Suedezul – TACK för att du delar dina värdefulla erfarenheter här! Mycket besviken på svensk sjukvård, hur de kan vara så NONCHALANTA och OKUNNIGA! Sök vidare efter kompetent och pålitlig endokrinolog som kan hjälpa dig justera Levaxin-dosen. Följ upp med regelbunden provtagning. FANTASTISKT att du hade din kusin som kunde hjälpa dig -men vad gör alla andra utan kunnig släkt? Det krävs REVOLUTION – Bättre Sjukvård Till ALLA! Sverige på god väg att nedmonteras, steg för steg…

 • Av Ulrika 8 februari, 2015

  Hej – TACK för att du delar
  Hej – TACK för att du delar dina värdefulla erfarenheter här! Mycket besviken på svensk sjukvård, hur de kan vara så NONCHALANTA och OKUNNIGA! Sök vidare efter kompetent och pålitlig endokrinolog som kan hjälpa dig justera Levaxin-dosen. Följ upp med regelbunden provtagning. FANTASTISKT att du hade din kusin som kunde hjälpa dig -men vad gör alla andra utan kunnig släkt? Det krävs REVOLUTION – Bättre Sjukvård Till ALLA! Sverige på god väg att nedmonteras, steg för steg…

 • Av anonym 3 januari, 2015

  Jag fick världens magproblem
  Jag fick världens magproblem ett tag efter att jag börjat med Levaxin och har undrat om det berodde på det. Jag bytte sedan till grishormon.

 • Av anonym 3 januari, 2015

  Jag fick världens magproblem
  Jag fick världens magproblem ett tag efter att jag börjat med Levaxin och har undrat om det berodde på det. Jag bytte sedan till grishormon.

 • Av christina i växjö 19 december, 2014

  Fått besvär med bölder i
  Fått besvär med bölder i ljumsken aldrig för haft sen dom höjde på Levaxi8n

 • Av MammaEva 8 december, 2014

  Hej, är det någon här som har
  Hej, är det någon här som har erfarenhet av medfödd hypotyreos? Dottern som är 11 är född utan sköldkörtel och har ätit Levaxin sedan födseln. I somras fick hon magkatarr. En läkare sa att det kunde bero på Levaxinet, medan hennes ordinarie läkare sa att det inte hade med det att göra. Vi har aldrig fått rekommendationer om mat, så jag blev väldigt intresserad av alla kommentarer om bla mjölkprodukter och Levaxin.

 • Av mia386@hotmail.com 20 november, 2014

  Jag gjorde min gbp för lite
  Jag gjorde min gbp för lite mer än ett år sedan, väger idag 52 kg till mina 162 cm, har snarare haft svårt att hålla vikten uppe, var nere på nästan 50 kg ett tag.

Comments are closed.