Intresset för plastikirurgi ökar och fler går från ord till handling. Ungefär var tionde människa kan tänka sig att göra ett kirurgiskt ingrepp för att förbättra sitt yttre, några procentenheter fler kvinnor än män. Bland männen ökar intresset för att förstora könet.

I en SIFO-undersökning i fjol frågades tusen svenska män och kvinnor i olika åldrar om de kan tänka sig att göra en operation för att förbättra sitt utseende. Av dem sa 11 procent att ja, det kunde de tänka sig (cirka 9 procent av männen och 13 procent av kvinnorna), skriver tidningen Vitalt vetande.

Omkring 100 män väljer varje år att genomgå en operation för att förstora sin penis, enligt branschstatistik i Sverige. Det finns flera olika sätt att göra det och metoderna blir billigare och säkrare. I alla fall statistiskt, men där är troligen siffrorna osäkra eftersom det rent mänskligt kan vara jobbigt att anmäla hos Hälso- och sjukvårdens ansvarsnämnd om något går fel.

Inslaget produceras av Scanpix:

Av dmadmin
7 juni, 2010

8 kommentarer

  • Av Jakob 8 maj, 2017

    Någon med ett ordentligt exempel?
    Hej,

    Finns väldigt många olika sajter för ämnet som diskuteras, vet dock inte vart man ska vända sig för ordentlig hjälp – känns som många inte har helt ärliga intentioner. Tankar?

    /Jakob, från http://bostadskaos.se

  • Av Klabbe 28 december, 2014

    Intimapotek är super!
    jag brukar också beställa ifrån http://www.intimapotek.se/

    Har gjort det under 2 års tid och alltid varit nöjd med resultatet.

    Rekommenderas varmt!

  • Av AnnaMaria007 7 februari, 2013

    För att göra penis större
    En manlig bekant köpte något hos http://www.intimapotek.se som gjorde penis större

  • Smyg reklam
    Alla det där sidorna ägs av samma företag. Alla produkter ger 100% garanti…

  • Av Andreasson 4 januari, 2012

    Finns något som verkligen fungerar, läs detta!
    Har läst ofta inlägg från personer som vill ha en större penis, och om personer som testat olika produkter som sägs kunna förstora penis.

    Har själv lidit av att ha en liten penis under många många år och har testat massor med produkter, allt från salvor till penissträckare…. har lagt ut massor med pengar men helt utan resultat.

    För några månader sedan började jag trots detta test en ny produkt som sägs kunna förstora penisen upp till 7,5 cm på några månader.

    Hade bestämt mig för att inte testa fler produkter, men fick rådet av en bekant som själv använt denna produkt och som verkligen kunde intyga att den verkligen fungerade.

    Har nu använt produkten i några månader, och helt ofattbart så har penisen ökat i längd, inte alls så mycket som 7,5 cm, men nästan 2 cm och det känns helt ofattbart att det verkligen fungerar, trodde inte det fanns något som kunde görs penis större utan operation.

    Kommer att fortsätta med denna produkt ytterligare och förhoppningsvis öka med några centimeter till. Har inte märkt av några biverkningar, men har märkt en ökad sexlust, kanske det har att göra med att penis blivit större och min självkänsla har stärks.

    Jag vill med detta inlägg tipsa andra i samma situation och som testat allt, om denna produkt som verkligen fungerar.

    Läs om den på denna sida http://www.forstorapenis.tk

  • Av anonym 5 augusti, 2011

    You’ve got money!
    Neeeeeeeeeeeeeeeeeeej, det är naturlig penisförstoring som gäller!

  • Av Tomaz2011 12 juni, 2011

    Det finns andra sätt att förstora penis på
    Man behöver int genomgå en operation, utan det finns andra sätt utan biverkningar.

    Ex:

    http://www.forstorapenis.se

    eller

    http://www.gneticsextender.se

  • Av Johnny 19 oktober, 2010

    Jag föreslår att män INTE
    Jag föreslår att män INTE förstorar sin penis via operationer. Penisförstoring är betydligt säkrare, och bättre ifall det är naturligt.

Comments are closed.